неділя, 1 квітня 2018 р.

Засідання творчої групи
 вчителів математики Полонської ОТГ


 28 березня на базі Полонського НВК №2 «ЗОШ І-ІІІ ст. №7 – ДНЗ» відбулося засідання творчої групи вчителів математики Полонської ОТГ
На засіданні було заслухано ряд питань:

  1.  "Хмарні технології як інноваційний напрямок у викладанні математики"
    доповідач - Майко Наталія Миколаївна вчитель математики та інформатики Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів 




  1. Педагоги разом із головою метод об’єднання вчителів математики Лесик Аллою Борисівною обговорили необхідність створення, наповнення та функціонування блогу творчої групи вчителів математики Полонської ОТГ з метою обміну досвідом .  Вагомий акцент на засіданні було зроблено на  важливості перевірки власного рівня навчальних досягнень учнів шляхом виконання відкритої форми пробного ЗНО з математики через мережу Інтернет.
     Окремим питанням засідання був розгляд та ознайомлення з  використанням   на уроках математики сервісу онлайн-тестування
    Kahoot.
    Kahoot —це порівняно новий сервіс для створення онлайн вікторин, тестів і опитувань та  може ефективно використовуватися в дидактичних цілях. Учні можуть відповідати на створені вчителем тести з планшетів, ноутбуків, смартфонів, тобто з будь-якого пристрою, що має доступ до Інтернет. Тренування та ознайомлення з сервісом провела вчитель інформатики та математики Майко Н. М.
  2.  Ще одним важливим питанням було "Використання програмного забезпечення для інтерактивної дошки на уроках математики"
    доповідач - Давидюк Світлана Сергіївна вчитель математики та інформатики Полонського НВК №2

Немає коментарів:

Дописати коментар