вівторок, 16 квітня 2019 р.

Prometheus. Підготовка до ЗНО

Prometheus. Підготовка до ЗНО

ПРО КУРС

покликаний закріпити знання з базового шкільного курсу математики. Завдяки послідовному викладанню тем, слухачі зможуть самостійно підготуватися до успішного складання ЗНО та ДПА
Цей курс буде цікавий:
  • Учням 10-11 класів шкіл, ліцеїв, гімназій, які готуються скласти зовнішнє незалежне оцінювання та ДПА з математики. Він може знадобитись учням 7-9 класів як матеріал для самостійної підготовки до уроків та систематизації знань у підготовці до олімпіад з математики.
  • Вступникам, що проживають на тимчасово окупованій території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей та не мають змоги вивчати математику за програмами Міністерства освіти і науки України.
  • Викладачам шкіл, ліцеїв, гімназій для використання в форматі «змішаного» навчання. Всім охочим закріпити та поновити знання з математики.
Перед початком навчання на курсі радимо уважно ознайомитись з розділом «Як користуватися цим курсом», який допоможе спланувати навчальний процес, спростить користування наявними матеріалами. Цей розділ містить докладну інструкцію для якісної підготовки до ЗНО з математики.
Для зручності планування процесу підготовки до ЗНО курс розділений на 9 тижнів та 19 тем:

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ


Курс безкоштовний?

Курс є повністю безкоштовним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу, щоб Ви могли глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних у межах курсу матеріалів буде достатньо для успішного його закінчення. Все що Вам знадобиться,– доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

У який час будуть проходити заняття?

Відеолекції, завдання, форум доступні в будь-який час.

Немає коментарів:

Дописати коментар