пʼятницю, 10 січня 2020 р.

Сучасні форми роботи - шлях до успіху

Сучасні форми роботи – шлях до успіху

10 січня 2020 року на базі Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено тренінг  для вчителів математики  з питань особливостей організації освітнього процесу  для ефективної підготовки  учнів до ЗНО.
Вчитель математики Полонської ЗОШ №3, вчитель-методист Грицак О. Є.  провела майстер-клас для вчителів математики  з розв’язування завдань підвищеної складності по темі «Побудова перерізів многогранників», який допоміг вчителям математики закладів загальної середньої освіти  ознайомитися із ефективними прийоми та методами підготовки учнів до успішної здачі ЗНО.


 

   У рамках заходу відбулось засідання творчої групи вчителів математики на якому увчитель математики та інформатики Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчитель-методист Майко Н. М. розповіла про тренінг А. Букач  "Додатки Google в освітній діяльності" та ознайомила учасників з новітніми  методиками організації освітнього середовища в школі при викладанні математики та із сучасними форми роботи, а саме: ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСУ CLASSROOM В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ”.  Оскільки сучасні вимоги  суспільства  до освіти примушують педагога постійно підвищувати свій професіоналізм, то учасники семінару не тільки ознайомились з перевагами та особливостями використання сервісів Google, ай зареєструвались в  Google Classroom та отримали домашні завдання практичного застосування сервісу в освітньому процесі.








 







Немає коментарів:

Дописати коментар